Pærehonning
Lær hvordan du lager deilig pærehonning hjemme med en enkel oppskrift. Perfekt som pålegg eller gave, og passer til sesongen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1 (20-ounce) boks hermetisk ananas i skiver med sirup
- 16 kopper (ca. 6 pund) skrelte, kjernede og hakkede pærer
- 10 kopper sukker
- 1 spiseskje sitronsaft
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: 12 til 16 hermetikkglass med lokk (1/2-pint).
- 2Bland alle ingrediensene i en stor kjele. Kok til pærene er møre og blandingen tykner, omtrent 30 minutter. Overfør til steriliserte glass og forsegling mens det fortsatt er varmt*. (Se ansvarsfraskrivelse)