Mike Mills' biffribbe
oppskrift på møre beef ribs av mike mills. lær hvordan du lager perfekte ribs med en enkel fremgangsmåte. ideell for helgegrilling og festmåltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Fire stk. 2 1/4 til 2 1/2 pund store, midtstykke av storfe ribbe
- Magic Dust-tørrkrydder, oppskrift følger
- Apple City Barbecue-saus, oppskrift følger
- 4 kopper eplejuice i en sprayflaske
- 1/2 kopp paprika
- 1/4 kopp kosher salt, finmalt
- 1/4 kopp sukker
- 1/4 kopp pulverisert sennep
- 1/4 kopp chilipulver
- 1/4 kopp malt spisskummen
- 2 ss malt svart pepper
- 1/4 kopp granulat av hvitløk
- 2 ss cayennepepper
- 1 kopp ketchup
- 2/3 kopp krydret riseddik
- 1/2 kopp eplejuice eller eplesider
- 1/4 kopp eplesidereddik
- 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 1/4 kopp soyasaus eller Worcestershire-saus
- 2 ts ferdiglaget gul sennep
- 3/4 ts hvitløkspulver
- 1/4 ts hvit pepper, malt
- 1/4 ts cayennepepper
- 1/3 kopp baconbiter, malt i en krydderkvern
- 1/3 kopp skrelt og revet eple
- 1/3 kopp revet løk
- 2 ts revet grønn paprika
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Spesialutstyr: 3 til 4 kopper eplevedbiter (du kan bruke hickory, pecan, søt lønnetre eller kirsebær, men det vil ikke smake like søtt)
- 3Forberedelse av kjøttet: Det er en hudlignende membran på baksiden av ribbeina. Den enkleste måten å fjerne den på er å starte i midten av ribbeinet og bruke en kjøkkenkniv eller skrutrekker under huden, og jobbe deg over hele ribbeinet for å løsne den. Skyv pekefingeren inn der og bruk tommelen til å dra den opp, mens du holder ribbeinet nede. Membranen vil løsne fra midten.
- 4Når du begynner å koke ribbeina, kan du ikke forlate grillen eller ovnen uten tilsyn i mer enn omtrent 20 minutter. Du må kontinuerlig sjekke at temperaturen holder seg mellom 120 og 135 grader Celsius (250–275 grader Fahrenheit). Hvis det blir for varmt, lukk lufttilførselen i toppen og bunnen for å kvele ilden. Hvis noen av kullene ser ut til å gløde rødt, vil det skape en varm sone. Ikke kok ribbeina direkte over den varme sonen, flytt dem til en annen, kjøligere del av grillen. Hvis temperaturen faller for mye, flytt ribbeina til en varm sone en stund og tilsett noen varme kull.
- 5Strø ribbeina rikelig med Magic Dust, og dekk begge sider godt. Legg dem i en lav, bred panne eller på et bakepapir, og dekk dem med plastfolie eller lokk. Oppbevar dem i kjøleskapet til du er klar til å bruke dem. Jeg anbefaler å la dem marinere i minst én time. På restauranten drysser vi Magic Dust på ribbeina opptil en dag i forveien.
- 6Plasser ribbeina på grillen og kok dem i 1 ½ til 2 timer. Omtrent 10 minutter før du tar dem av grillen, børster du dem med saus. Når du tar dem av grillen, børster du dem igjen med saus og drysser litt mer Magic Dust på. Server umiddelbart.
- 7Gir til 4 veldig sultne personer, eller du kan dele ribbeinet i to for å servere 6 til 8 personer med vanlig appetitt.
- 8Bland alle ingrediensene og oppbevar i en tett lukket beholder. Du vil ønske å ha noe i en krydderboks ved siden av røyker, grill eller komfyr. Den holder seg uendelig, men vil ikke vare lenge.
- 9Bland ketchup, riseddik, eplejuice eller eplecider, eplecidereddik, brunt sukker, soyasaus eller Worcestershire-saus, sennep, hvitløkspulver, hvit pepper, cayennepepper og baconbiter i en stor kjele. Kok opp på middels høy varme. Rør inn eple, løk og paprika. Senk varmen og la det småkoke, uten lokk, i 10 til 15 minutter, eller til det tykner litt. Rør ofte. La det avkjøle, og hell det deretter på steriliserte glassflasker. En ren glasskrukke som tidligere har inneholdt majones eller juice, fungerer veldig bra. Oppbevares i kjøleskap i opptil 2 uker.