
Langtidskokte porcupine-kjøttboller med paprika
Oppdag hvordan du lager smakfulle slow cooker porcupine meatballs med paprika. Perfekt for en enkel og velsmakende hovedrett, klar på få timer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pund magert kjøttdeig av storfe
- 2. 2/3 kopp ukokt hvit ris
- 3. 1/2 kopp melk
- 4. 1 sammenpisket egg
- 5. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 6. 1 teskje tørket basilikum
- 7. 1 teskje salt
- 8. 1 spiseskje olivenolje
- 9. 1 (400 gram) glass spaghetti saus
- 10. 1 (410 gram) boks hakkede tomater
- 11. 1 1/2 kopper storfebuljong
- 12. 1/2 kopp rødvin
- 13. 1 teskje tørket basilikum
- 14. 1/2 teskje malt cayennepepper
- 15. 2 laurbærblad
- 16. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 17. 1 (450 gram) pakke frosne paprika- og løkblanding til wok
Fremgangsmåte
- 11. Bland grundig sammen storfekjøtt, ris, melk, egg, hvitløk, basilikum og salt i en bolle. Form blandingen til omtrent 16 kjøttboller på 3,8 cm (1 1/2 tomme).
- 22. Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme, og brun kjøttbollene godt på alle sider, ca. 15 minutter.
- 33. Ha spaghetti saus, hakkede tomater, storfebuljong, rødvin, basilikum, cayennepepper, laurbærblad og 3 finhakkede hvitløksfedd i en slow cooker, og rør godt sammen. Legg kjøttbollene i slow cookeren, og rør forsiktig for å dekke dem med sausen. Strø de frosne grønnsakene over sausen uten å røre, og kok på lav varme, med lokk, i 6 til 8 timer, til kjøttbollene er møre og grønnsakene er kokt.
- 44. Omtrent en time før servering, rør forsiktig i sausen, vær forsiktig så du ikke ødelegger kjøttbollene, og fjern laurbærbladene. Kok i ytterligere 1 time for å blande smakene og tykne sausen.