Triple-A salat med granateplesaus
lær hvordan du lager en frisk og smakfull triple-a salat med pomegranate dressing. perfekt for en lett forrett eller sommermåltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 ss rømme
- 1 1/2 ss eplecidereddik
- 3 ss granateplejuice
- 1/2 ss sirup av melasse
- 3 ss ekstra jomfrolivolje
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 3 kopper ruccola, vasket og tørket
- 1 søt eple (helst Gala, Fuji eller Honeycrisp), tynne skiver
- 1/4 kopp skivede mandler, ristet
- Parmesanflak
- 1/2 kopp granateplefrø
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, visp sammen rømme, eplecidereddik, granateplejuice, melasse og olivenolje. Krydre med salt og pepper etter smak. Legg ruccola, epler og mandler i en serveringsskål. Tilsett dressingen og vend godt slik at alt blir dekket. Fordel salaten i fire serveringsboller og dryss over parmesanflak og granateplefrø.