Triple-A salat med granateplesaus

Triple-A salat med granateplesaus

lær hvordan du lager en frisk og smakfull triple-a salat med pomegranate dressing. perfekt for en lett forrett eller sommermåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 ss rømme
  • 1 1/2 ss eplecidereddik
  • 3 ss granateplejuice
  • 1/2 ss sirup av melasse
  • 3 ss ekstra jomfrolivolje
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 3 kopper ruccola, vasket og tørket
  • 1 søt eple (helst Gala, Fuji eller Honeycrisp), tynne skiver
  • 1/4 kopp skivede mandler, ristet
  • Parmesanflak
  • 1/2 kopp granateplefrø

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, visp sammen rømme, eplecidereddik, granateplejuice, melasse og olivenolje. Krydre med salt og pepper etter smak. Legg ruccola, epler og mandler i en serveringsskål. Tilsett dressingen og vend godt slik at alt blir dekket. Fordel salaten i fire serveringsboller og dryss over parmesanflak og granateplefrø.