Hello Fresh Mobile Banner
Krydret gulrotpuré

Krydret gulrotpuré

oppskrift på krydret gulrotpure, perfekt som tilbehør til ulike retter. rask, enkel og smakfull. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 gulrøtter, kuttet i 2,5 cm lange stykker
  • 2 Yukon Gold-poteter, delt i seksjoner
  • Kosher-salt
  • 1 kanelstang
  • 1 hvitløksfedd, knust
  • 1/2 stang (4 ss) smør
  • 1 1/2 ts spisskummenfrø, ristet og malt
  • 1/4 ts nyrevet muskatnøtt
  • En klype cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner gulrøtter og poteter i en middels stor kjele og dekk med vann. Krydre vannet rikelig med salt, og legg i kanelstangen og hvitløk. Kok opp vannet og la det koke til gulrøttene og potetene er møre nok til å stikkes med en gaffel. Ta opp grønnsakene av vannet.
  2. 2Ha smøret i en liten stekepanne og kok det opp til det er smeltet, fått en nøttebrun farge og lukter som hasselnøtter. Ta pannen av varmen og rør inn malt spisskummen, muskatnøtt og cayennepepper.
  3. 3Kjør gulrøttene og potetene gjennom en food mill. Rør inn det krydrede smøret kraftig. Smak til og sørg for at gulrotpuréen er deilig. Juster krydderet om nødvendig. Server varm.