
Stekt kalkunbryst
oppskrift på saftig og smakfullt bakt kalkunbryst. perfekt for søndagsmiddag eller festlige anledninger. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. Halvdel av en benstekt kalkunbryst (ca. 900 gram)
- 2 teskjeer vegetabilsk olje
- Koshersalt og nykvernet svart pepper
- Forvarm ovnen til 175 °C.
Fremgangsmåte
- 1Gni kalkunen inn med oljen; strø salt og pepper over begge sider. Legg den på et stekebrett og stek den til en kjøtttermometer satt inn i den tykkeste delen viser 160 grader Fahrenheit, omtrent 55 minutter. Ta den ut av ovnen og la den hvile i 15 minutter; kalkunen vil fortsette å koke, og den indre temperaturen bør nå 165 grader Fahrenheit.