Puff pastry twists

Puff pastry twists

Lær hvordan du lager deilige puff pastry twists. En enkel oppskrift som passer perfekt som snacks eller forrett. Rask å lage og garantert populær!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 ark frossen butterdeig, tint
  • 1/2 kopp usaltet smør, smeltet
  • 3/4 kopp sukker
  • 2 1/2 teskjeer kanel
  • 1 kopp melk
  • 8 unser semisøt eller melk sjokolade, hakket
  • 1/4 kopp glatt peanøttsmør

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg et bakepapir eller smørpapir på et stekebrett.
  2. 2Rull ut butterdeigen på en arbeidsflate. Pensle deigen rikelig med smør som er smeltet.
  3. 3I en liten bolle, bland sukker og kanel. Strø jevnt over deigen.
  4. 4Løpende langs lengden, del deigen i to, og kutt hver del i 6 jevne striper, hver ca. 2 cm brede. Vrid stripene for å lage lange, vridde "pinner".
  5. 5Overfør til det forberedte stekebrettet, og trykk endene ned med tommelen for å holde dem på plass og for å bevare vridningen. Stek til de er puffet opp og gyllenbrune, ca. 20 minutter.
  6. 6For å lage sausen, varm melken i en kjele. Hell den varme melken over sjokoladen og visp til den er smeltet. Rør inn peanøttsmøret til sausen er glatt. Hold sausen varm til den skal serveres.
  7. 7For å servere, plasser de vridde deigstrimlene på et fat og server med sausen ved siden av for dipping.