Grillede søtpotet-tacos med ancho-chili- og lønnesirupglasur

Grillede søtpotet-tacos med ancho-chili- og lønnesirupglasur

oppskrift på smakfulle grillede søtpotet-tacos med en søt og krydret ancho chili-lønnesirupsglasur. perfekt for en spennende vegetarisk middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 blå mais tortillas
  • 1 kopp revet hvit Cheddarost
  • 1 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 2 mellomstore søtpoteter, kokte, skrelte og skåret i 1/4-tommers tykke runde skiver
  • Salt og hvit pepper etter smak
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1 spiseskje ancho-chili pulver
  • 1/2 kopp lønnesirup
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1 spiseskje ancho-chili pulver
  • Salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 °C.
  2. 2Bruk én tortilla per porsjon, og legg 1/4 kopp av hver ost over halve tortillaen. Topp med 3 skiver søtpotet og krydre med salt og hvit pepper etter smak.
  3. 3Brett tortillaen over fyllet for å lage en halvsirkel. Før servering bør du lett pensle toppen med olje og drysse over ancho-chili pulver. Stek i 6 minutter eller til den er sprø. Server to per person og drypp hver med lønnesirupen.
  4. 4Bland ingrediensene i en liten bolle.