Pannestekte rosenkål med bacon

Pannestekte rosenkål med bacon

Lær hvordan du lager deilige pan stekte rosenkål med sprø bacon. En enkel og smakfull rett som passer perfekt til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skiver tykkbakt bacon
  • 2 spiseskjeer smør
  • 450 gram rosenkål, delt i to
  • 1/2 stor løk, hakket
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Stek bacon i en stor stekepanne over middels høy varme til det er sprøtt. Ta det opp og legg det på en tallerken med papirhåndkle, og hakk det deretter grovt. I samme panne med baconfett, smelt smør over høy varme. Tilsett løk og rosenkål, og kok under omrøring av og til til de er gyldne, ca. 8 til 10 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak, og legg baconet tilbake i pannen. Server umiddelbart.