
Pannestekte rosenkål med bacon
Lær hvordan du lager deilige pan stekte rosenkål med sprø bacon. En enkel og smakfull rett som passer perfekt til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skiver tykkbakt bacon
- 2 spiseskjeer smør
- 450 gram rosenkål, delt i to
- 1/2 stor løk, hakket
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Stek bacon i en stor stekepanne over middels høy varme til det er sprøtt. Ta det opp og legg det på en tallerken med papirhåndkle, og hakk det deretter grovt. I samme panne med baconfett, smelt smør over høy varme. Tilsett løk og rosenkål, og kok under omrøring av og til til de er gyldne, ca. 8 til 10 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak, og legg baconet tilbake i pannen. Server umiddelbart.