Hello Fresh Mobile Banner
Grillet biffpita med dillsaus

Grillet biffpita med dillsaus

Lær hvordan du lager smakfulle grillet biffpitas med frisk dillsaus. En enkel oppskrift som passer til sommermåltidet eller hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp lett naturell yoghurt
  • 1 spiseskje hakket fersk dill
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 1/3 kopp pluss 1 teskje sitronsaft
  • 1 liten agurk, i terninger
  • 2 plommetomater, i terninger
  • 2 grønne løk, skivet
  • 1 spiseskje hakkede ferske mynteblader
  • 340 gram biff i terninger
  • 1 spiseskje hakkede ferske oregano-blader
  • 2 spray med rapsolje til koking
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje svart pepper
  • 4 fullkorn pita-brød

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland yoghurt med dill, hvitløk og 1 teskje sitronsaft. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter for å la smakene blande seg. I en annen liten bolle, bland agurk med tomater, grønn løk og mynte. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  2. 2Legg steken i en separat, lav skål og hell resten av sitronsaften og oregano over steken. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter. Spray en non-stick stekepanne med canola-oljespray. Ta steken ut av marinaden, krydre med salt og pepper, og stek på middels høy varme i omtrent 2 1/2 minutter på hver side, eller til den er kokt til ønsket stekegrad. Ta steken ut av pannen.
  3. 3Skjær en side av hver pitabrød for å åpne lommen, vær forsiktig så du ikke punkterer den andre siden. Fordel steken jevnt i pitabrødene og fyll forsiktig opp i lommene. Topp hver stekepose med 1/4 av agurksblandingen. Drypp 1/4 av yoghurtblandingen i hver lomme og server umiddelbart.