Svinefilet med plommesaus

Svinefilet med plommesaus

Lær hvordan du lager saftig svinenakke med søt og syrlig plommesaus. En perfekt rett for både hverdagsmiddag og helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 teskjeer hvitløksalt (anbefalt: Lawry's)
  • 2 teskjeer krydder til fjærfe (anbefalt: McCormick)
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 680 gram svinefilet, skylt og tørket
  • 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 1 kopp hvitvin (anbefalt: Chardonnay)
  • 1/2 kopp kinesisk plommesaus (anbefalt: Dynasty)
  • 1 spiseskje maisstivelse

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, rør sammen hvitløkssalt, krydder til fjærfe og svart pepper. Krydre alle sider av indrefileten; sett til side.
  2. 2Tilsett hvitvin, plommesaus og maisstivelse i en slow cooker; visp for å blande. Legg begge indrefilene i cookeren, og strø resten av krydderblandingen over toppen.
  3. 3Kok på HIGH i 4 timer.
  4. 4La indrefileten hvile i 25-30 minutter før du skjærer den opp. Skjær i 1/2 tommers tykke skiver i en vinkel.
  5. 5Server den skivede indrefileten varm med plommesaus over, som en saus.