
Wonton-nudelsuppe med femkrydret oksebog, mamma
oppskrift på wonton nudelsuppe med smakfull fem-spice biff shank. enkel, varmende og perfekt for en smakfull hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kvart kyllingkraft
- 2 store skiver ingefær
- 4 hoder baby bok choy, vasket og skåret i 1/4 tommers skiver
- 1/2 teskje hvit pepper
- 1 spiseskje naturlig brygget soyasaus
- Salt
- 450 gram ferske wonton-nudler, blansjert i saltet vann rett før servering
- Five Spice storfekjøtt, oppskrift følger
- 1/2 kopp skivede vårløk
- 1/4 kopp hakket koriander
- 2 teskjeer sesamolje
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 1/2 teskje knuste chilipepper
- 8 tynne skiver fersk ingefær
- 3 fedd hvitløk
- 680 gram storfekjøtt, shank
- 1 kopp soyasaus
- 4 kopper rødvin
- 1 spiseskje five spice-pulver
- 1 spiseskje salt
- 3 stjerneanis
- En klype kanelpulver
- 1 stor bit rock candy (1 tomme terning)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp kraften i en stor kjele med ingefær og reduser den med 20 prosent. Tilsett bok choy, hvit pepper og soyasaus. Kok i 3 minutter til bok choy er myk. Sjekk krydderet. Legg de varme nudlene i 4 store boller og hell over kraften og bok choy. Legg skivet storfe oppå. Pynt med vårløk, koriander og drypp med sesamolje.
- 2Forbered en stor, non-stick kjele med olje over høy varme. Tilsett knust pepper, ingefær og hvitløk, og rør i 30 sekunder. Legg storfe i kjelen og kok, dekket, i omtrent 4 minutter på hver side. Tilsett soyasaus, rødvin, femkrydder, salt, stjerneanis, kanel og rock candy, og la blandingen koke opp i ca. 5 minutter.
- 3Reduser varmen og la det småkoke i 2 ½ time, og snu på kjøttet hver 20. minutt. Ta kjøttet ut av kjelen og la det avkjøle før det skjæres i skiver og tilsettes Wonton Nudel-suppen.