Wonton-nudelsuppe med femkrydret oksebog, mamma

Wonton-nudelsuppe med femkrydret oksebog, mamma

oppskrift på wonton nudelsuppe med smakfull fem-spice biff shank. enkel, varmende og perfekt for en smakfull hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kvart kyllingkraft
  • 2 store skiver ingefær
  • 4 hoder baby bok choy, vasket og skåret i 1/4 tommers skiver
  • 1/2 teskje hvit pepper
  • 1 spiseskje naturlig brygget soyasaus
  • Salt
  • 450 gram ferske wonton-nudler, blansjert i saltet vann rett før servering
  • Five Spice storfekjøtt, oppskrift følger
  • 1/2 kopp skivede vårløk
  • 1/4 kopp hakket koriander
  • 2 teskjeer sesamolje
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 1/2 teskje knuste chilipepper
  • 8 tynne skiver fersk ingefær
  • 3 fedd hvitløk
  • 680 gram storfekjøtt, shank
  • 1 kopp soyasaus
  • 4 kopper rødvin
  • 1 spiseskje five spice-pulver
  • 1 spiseskje salt
  • 3 stjerneanis
  • En klype kanelpulver
  • 1 stor bit rock candy (1 tomme terning)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp kraften i en stor kjele med ingefær og reduser den med 20 prosent. Tilsett bok choy, hvit pepper og soyasaus. Kok i 3 minutter til bok choy er myk. Sjekk krydderet. Legg de varme nudlene i 4 store boller og hell over kraften og bok choy. Legg skivet storfe oppå. Pynt med vårløk, koriander og drypp med sesamolje.
  2. 2Forbered en stor, non-stick kjele med olje over høy varme. Tilsett knust pepper, ingefær og hvitløk, og rør i 30 sekunder. Legg storfe i kjelen og kok, dekket, i omtrent 4 minutter på hver side. Tilsett soyasaus, rødvin, femkrydder, salt, stjerneanis, kanel og rock candy, og la blandingen koke opp i ca. 5 minutter.
  3. 3Reduser varmen og la det småkoke i 2 ½ time, og snu på kjøttet hver 20. minutt. Ta kjøttet ut av kjelen og la det avkjøle før det skjæres i skiver og tilsettes Wonton Nudel-suppen.