Grillet kyllingsalat med chipotle-chili-dressing og chili-lime-tortillachips

Grillet kyllingsalat med chipotle-chili-dressing og chili-lime-tortillachips

oppskrift på en smakfull grillet kyllingsalat med krydret chipotle chilidressing og sprø tortilla chips med lime. perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3/4 kopp barbecue-saus
  • 1/4 kopp rødvinseddik
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1/2 avokado, skrelt, uten frø, i store biter
  • 1 chipotle-chili i adobo
  • 2 chili-lime-tortillas
  • Spray med olivenolje
  • 6 kopper mesclun-salat
  • 4 benfrie, skinnløse kyllingbryst, grillet, julienned
  • Favorittsalsa

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage dressingen, blend sammen barbecue-sausen, eddik, olivenolje, avocado og chipotle i en blender i 1 til 2 minutter, eller til den er kremet. Oppbevar dressingen i kjøleskapet til den skal brukes.
  2. 2For å lage tortillalefsene, forvarm ovnen til 230 grader Celsius.
  3. 3Skjær tortillalefsene i tynne strimler og spray dem med olivenolje. Legg tortillastrimlene på et bakepapirkledd stekebrett og stek i ovnen i 4 til 5 minutter, eller til de er sprø.
  4. 4For å sette sammen salaten, bland salatbladene med dressingen i en bolle. Legg en porsjon salatblader på hver tallerken. Plasser en juliennet kyllingbryst på toppen av hver salat. Deretter skje litt salsa over salaten. Til slutt drysser du hver salat med de sprø tortillastrimlene.