Hjemmelaget antipasto
Lær hvordan du lager en deilig antipasto di casa hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller tapas. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 til 10 ferske mozzarella bocconcini, avrente
- Olivenolje
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
- Hakket fersk basilikum eller rosmarin, valgfritt
- 100 gram hard ost (anbefalt: Manchego, Emmental eller modnet Provolone)
- 6 til 8 skiver prosciutto eller svart skogschampignon
- 1 rød paprika, ristet og skrelt
- 100 gram blandede oliven
- 1 bunt ruccola, stilket, revet i biter
- Balsamicoeddik, til dressing av ruccola
Fremgangsmåte
- 1Vend mozzarellaen med olivenolje, salt, pepper og basilikum eller rosmarin, hvis du bruker det. Legg den i en haug på et fat.
- 2Skjær den harde osten i tynne, bitestore trekanter, og legg dem på fatet.
- 3Plasser prosciuttoen ved siden av osten.
- 4Skjær paprika i strimler, og legg dem på fatet.
- 5Tilsett oliven på fatet.
- 6Vend ruccolaen med olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper. Fordel den i midten av fatet og server.