Hello Fresh Mobile Banner
Hjemmelaget antipasto

Hjemmelaget antipasto

Lær hvordan du lager en deilig antipasto di casa hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller tapas. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 til 10 ferske mozzarella bocconcini, avrente
  • Olivenolje
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • Hakket fersk basilikum eller rosmarin, valgfritt
  • 100 gram hard ost (anbefalt: Manchego, Emmental eller modnet Provolone)
  • 6 til 8 skiver prosciutto eller svart skogschampignon
  • 1 rød paprika, ristet og skrelt
  • 100 gram blandede oliven
  • 1 bunt ruccola, stilket, revet i biter
  • Balsamicoeddik, til dressing av ruccola

Fremgangsmåte

  1. 1Vend mozzarellaen med olivenolje, salt, pepper og basilikum eller rosmarin, hvis du bruker det. Legg den i en haug på et fat.
  2. 2Skjær den harde osten i tynne, bitestore trekanter, og legg dem på fatet.
  3. 3Plasser prosciuttoen ved siden av osten.
  4. 4Skjær paprika i strimler, og legg dem på fatet.
  5. 5Tilsett oliven på fatet.
  6. 6Vend ruccolaen med olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper. Fordel den i midten av fatet og server.