Tyrkisk søtpotetgrateng
Lær hvordan du lager en deilig turkey sweet potato casserole, perfekt for høst- og vintermåltider. En enkel og smakfull oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper kokte, moste søtpoteter
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/8 teskje malt muskatnøtt
- 1/3 kopp kondensert melk
- 1/4 kopp Swanson® kyllingkraft
- 1 liten løk, finhakket (ca. 1/4 kopp)
- 1 boks (ca. 310 g) Campbell's® kremede kyllingsuppe (vanlig eller 98 % fettfri)
- 3 kopper kokt, terningkuttet kalkun
- 3 spiseskjeer vann
- 1/4 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)
- Hakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Rør sammen søtpotet, brunt sukker, kanel, muskatnøtt og melk i en middels stor bolle. Skje søtpotetblandingen rundt langs innsiden av en rund ildfast form på 25 cm i diameter, og dann en ring.
- 2Varm opp kraft og løk i en stekepanne på 25 cm over middels høy varme til det koker. Skru ned varmen til lav. Kok til løken er myk, og rør av og til. Rør inn suppen, kalkun og vann. Kok til blandingen er varm og bobler. Skje kalkunblandingen midt i søtpotetringen.
- 3Stek ved 175°C i 30 minutter, eller til kalkunblandingen er varm og bobler. Strø over valnøtter og persille, hvis ønskelig.
- 4Du kan erstatte kylling med kalkun.