Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig maisbrødsfyll

Sørvestlig maisbrødsfyll

Lær hvordan du lager southwestern cornbread stuffing, en smakfull og enkel rett perfekt til høytider eller hverdagsmiddager. Enkelt å lage og fullt av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 2 ss. smør eller margarin
  • 2 kopper hakket løk (ca. 2 mellomstore)
  • 2 mellomstore selleristilker, skivet
  • 1 boks (414 g) College Inn® Light & Fat Free Kyllingbuljong 50 % mindre natrium
  • 1 boks (436 g) Del Monte® Helkornmais – uten salt, avrent
  • 1 boks (113 g) hakkede grønne chili, avrent
  • 3 ss. hakket fersk persille
  • 1/2 ts. fuglefrøblanding (poultry seasoning)
  • 1/2 ts. tørket oregano
  • 6 kopper tørre brødsmuler til stuffing av maisbrød
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter (ca. 57 g), helst ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smelt smør i en stor kjele over middels varme. Kok løk og selleri til de er møre, og rør jevnlig.
  2. 2Rør inn buljongen, mais, chili, persille, krydderiblanding for fjærfe og oregano; bland godt. Tilsett maismelkrummer og nøtter; vend forsiktig sammen til det akkurat er fuktig.
  3. 3Skje blandingen i en 33 x 23 cm ildfast form, dekk til og stek i 30 minutter eller til det er gjennomvarmt.