Sjokolade- og kremfylte pannekaker
oppskrift på deilige chocolate cream crepes fylt med silkemyk sjokoladekrem. perfekt som dessert eller til helgekosen. klar på 30 minutter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (14 oz.) boks Eagle Brand® søtet kondensert melk
- 1/4 kopp kaldt vann
- 1 (4 porsjonsstørrelse) pakke instant sjokoladepuddingblanding
- 1/4 kopp usøtet kakaopulver
- 1 kopp pisket kremfløte
- 1 (4 1/2 unser) pakke ferdiglagde crepes (10 crepes)
- Melis
- 1 1/2 kopper skivet eller oppkuttet fersk frukt, som jordbær, fersken, nektariner og/eller kiwi
- Hvit sjokoladeflak
Fremgangsmåte
- 1Pisk søtet kondensert melk og vann i en stor bolle med elektrisk mikser. Rør inn puddingblandingen og kakaopulveret. Vend inn pisket krem. Dekk til og sett i kjøleskapet i 15 minutter.
- 2Fyll hver pannekake med en generøs teskje (ca. 1/3 kopp) av fyllet, enten ved å sprøyte eller bruke en skje. Rull opp hver pannekake. Plasser på serveringsfat. Strø over melis.
- 3Legg frukt over pannekakene med en skje. Pynt eventuelt med hvite sjokoladekrøller.