Holuski

Holuski

Lær hvordan du lager holuski, en klassisk russisk rett. En enkel oppskrift som passer for hele familien. Perfekt for helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke eggnudler (ca. 225 g)
  • 1 middels stor hodekål, hakket
  • 1/4 kopp smør
  • 1 løk, hakket
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2Legg kål i en damper over 2,5 cm kokende vann, og dekk til. Kok til den er mør, men fortsatt fast, omtrent 6 til 8 minutter.
  3. 3Varm smør i en dyp stekepanne. Surr løk til den er myk. Rør inn kål og pasta. Krydre med salt og pepper.