Hello Fresh Mobile Banner
Lupitas Tlayudas

Lupitas Tlayudas

oppskriften på lupitas tlayudas gir deg en smak av mexico. lær hvordan du lager denne deilige forretten med enkle steg for en autentisk smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Omtrent 20 tørkede arbol-chili
  • 1 spiseskje/15 ml olivenolje
  • Salt
  • 4 benfrie svinekoteletter
  • 4 store flatbrød
  • 2 spiseskjeer/30 ml talg eller andefett, valgfritt
  • 1/2 kopp/125 ml refried svarte bønner, most
  • 1 avokado, skivet
  • Hot saus
  • 1 kopp/250 ml revet Oaxaca-ost
  • Revet salat
  • Hakket løk
  • Terninger av tomater
  • Hakket frisk koriander
  • Salsa

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit). Forvarm grillen til middels høy varme.
  2. 2For de grillede svinekotelettene: I en food processor, finhakk chiliene til et pulver. I en liten bolle, bland chilipulveret med olivenoljen og krydre med salt. Gni kjøttet inn med chiloljen og grill til ønsket stekegrad, ca. 5 minutter avhengig av størrelsen på koteletten. Hold varm.
  3. 3For tlayudene: Legg en tortilla på et bakepapirkledd stekebrett eller en pizzastein, og smør med 1/2 spiseskje lard hvis du bruker det, deretter en fjerdedel av den moste refried beans-blandingen. Tilsett en fjerdedel av avokadoen, dryss over hot sauce etter smak, og topp med en fjerdedel av osten. Stek til osten er smeltet, ca. 5 minutter. Gjenta med resten av ingrediensene.
  4. 4I mellomtiden, skjær svinekotelettene i tynne skiver.
  5. 5Pynt hver tortilla med salat, løk, hakkede tomater, koriander og salsa. Spis den åpen eller brett den i to hvis ønskelig, og topp med de tynne skivene av den grillede svinen.