Stekroulade med provolone

Stekroulade med provolone

oppskrift på steak roulade fylt med provoloneost. lær hvordan du lager en smakfull hovedrett som imponerer. perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 bokser med 6 unser tomatpuré
  • 1 boks på 28 unser hele San Marzano-tomater, knust for hånd
  • 1/2 teskje rød pepperflak
  • 1/2 teskje sukker
  • 1 liten bunt basilikum, revet (ca. 10 blader)
  • 1 1/2 til 1 3/4 pund flankstek
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 1 2/3 kopper revet provoloneost (6 til 7 unser)
  • 3 små fedd hvitløk, finhakket
  • 1 kopp panko-rasp
  • 1/2 kopp revet pecorino romano-ost (ca. 2 unser)
  • 1/3 kopp golden raisins
  • 1/4 kopp pinjekjerner eller hakkede valnøtter
  • 1 kopp fersk persille, lett pakket
  • Polenta, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Bland 2 kopper varmt vann og tomatpuré i en 6-liters slowcooker. Tilsett de knuste tomatene, rød pepperflak, sukker og basilikum, og rør godt sammen. Dekk til og kok på høy varme mens du forbereder kjøttet.
  2. 2Smørfly kjøttet: Skjær det i to like deler horisontalt, slik at den ene langkanten forblir festet slik at du kan åpne kjøttet som en bok. Legg det mellom to stykker plastfolie og bank det ut til ca. 1/4 tomme tykkelse. Fjern plasten; krydre kjøttet med salt og pepper. Fordel provolonosten jevnt over kjøttet, og topp med hvitløk, brødsmuler, pecorino, rosiner, pinjekjerner og persille.
  3. 3Begynn med den lange siden og rull kjøttet tett sammen som en julekake. Fest med hyssing flere steder. Overfør til slowcooker, skru ned varmen til lav, dekk til og kok i 7 timer.
  4. 4Ta kjøttet ut av slowcooker og la det hvile på et skjærebrett i 5 minutter. Fjern hyssingen, og skjær i skiver på ca. 2,5 cm tykkelse. Server med polenta, og hell mer saus fra slowcooker over.
  5. 5Fotograf: Christopher Testani