
Inside Out Burger
Lær hvordan du lager en deilig inside out burger med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask lunch eller middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 skiver bacon, kuttet i små biter
- 8 unser cremini-sopp, renset og skivet
- 2 pund karbonadedeig
- 1 stor sjalottløk, hakket
- 1 teskje svart pepper
- 1 teskje grovt salt
- 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 4 unser sveitserost, i terninger
- 4 sesamfrøbrød
- 2 spiseskjeer druekjerneolje
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 400 grader F.
- 3Legg baconen i en stor stekepanne og kok til den er sprø, ca. 5 minutter. Fjern baconen med en hullsleiv og sett til side 1 spiseskje av baconfettet i pannen. Tilsett sopp og kok til den er karamellisert, ca. 5 minutter. Sett soppen til side for å avkjøle i en bolle.
- 4I en stor bolle, bland sammen storfekjøtt, sjalottløk, svart pepper, salt og Worcestershire. Del blandingen i 4 like deler. Del hver del i 2 separate burgere.
- 5Bland osten inn i den avkjølte soppen og baconblandingen. Ta en burger og legg på 2 unser av fyllet. Legg en annen burger oppå og klem kantene sammen for å sikre at fyllet er helt dekket. Gjør det samme med resten av burgerne.
- 6Varm opp en stor stekepanne med rapsolje over middels høy varme. Når pannen er varm, legg i burgerne og stek i 2 minutter på hver side. Sett pannen inn i ovnen og stek i ytterligere 4 til 6 minutter for medium stekte burgere.
- 7Ta ut burgerne av ovnen og server på en sesambrød.