Inside Out Burger

Inside Out Burger

Lær hvordan du lager en deilig inside out burger med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask lunch eller middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 skiver bacon, kuttet i små biter
  • 8 unser cremini-sopp, renset og skivet
  • 2 pund karbonadedeig
  • 1 stor sjalottløk, hakket
  • 1 teskje svart pepper
  • 1 teskje grovt salt
  • 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 4 unser sveitserost, i terninger
  • 4 sesamfrøbrød
  • 2 spiseskjeer druekjerneolje

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 400 grader F.
  3. 3Legg baconen i en stor stekepanne og kok til den er sprø, ca. 5 minutter. Fjern baconen med en hullsleiv og sett til side 1 spiseskje av baconfettet i pannen. Tilsett sopp og kok til den er karamellisert, ca. 5 minutter. Sett soppen til side for å avkjøle i en bolle.
  4. 4I en stor bolle, bland sammen storfekjøtt, sjalottløk, svart pepper, salt og Worcestershire. Del blandingen i 4 like deler. Del hver del i 2 separate burgere.
  5. 5Bland osten inn i den avkjølte soppen og baconblandingen. Ta en burger og legg på 2 unser av fyllet. Legg en annen burger oppå og klem kantene sammen for å sikre at fyllet er helt dekket. Gjør det samme med resten av burgerne.
  6. 6Varm opp en stor stekepanne med rapsolje over middels høy varme. Når pannen er varm, legg i burgerne og stek i 2 minutter på hver side. Sett pannen inn i ovnen og stek i ytterligere 4 til 6 minutter for medium stekte burgere.
  7. 7Ta ut burgerne av ovnen og server på en sesambrød.