
Sukkerpinner
Lær hvordan du lager spun sugar, en vakker og delikat dessertdekorasjon som gir et sofistikert preg til kaker og desserter. Perfekt for spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1 ½ kopper sukker (sukker med granulert form)
- ½ kopp mais sirup
- ½ kopp vann
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland ingrediensene i en middels stor kjele, og bruk en pensel dyppet i vann til å vaske langs sidene av kjelen for å forhindre karamellisering og misfarging av sukkeret før det når riktig temperatur.
- 3Varm opp ingrediensene på komfyren til 300 grader på et sukkermåler. Ta kjelen av varmen og avkjøl til 275 grader i et vannbad.
- 4Dypp en gaffel i sukkersirupen og strekk den frem og tilbake over bunnen av en smurt bolle, så raskt som mulig.
- 5Samle forsiktig det spunnede sukkeret og plasser det på en desserttallerken.



