Sukkerpinner

Sukkerpinner

Lær hvordan du lager spun sugar, en vakker og delikat dessertdekorasjon som gir et sofistikert preg til kaker og desserter. Perfekt for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 ½ kopper sukker (sukker med granulert form)
  • ½ kopp mais sirup
  • ½ kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bland ingrediensene i en middels stor kjele, og bruk en pensel dyppet i vann til å vaske langs sidene av kjelen for å forhindre karamellisering og misfarging av sukkeret før det når riktig temperatur.
  3. 3Varm opp ingrediensene på komfyren til 300 grader på et sukkermåler. Ta kjelen av varmen og avkjøl til 275 grader i et vannbad.
  4. 4Dypp en gaffel i sukkersirupen og strekk den frem og tilbake over bunnen av en smurt bolle, så raskt som mulig.
  5. 5Samle forsiktig det spunnede sukkeret og plasser det på en desserttallerken.