Biff- og sopplasagne

Biff- og sopplasagne

Lær hvordan du lager en deilig beef and mushroom lasagna. En perfekt rett for hele familien, med rike smaker av kjøtt og sopp. En enkel oppskrift for hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kan (10 3/4 unser) Campbell's® kondensert kremet soppsuppe (vanlig eller 98 % fettfri)
  • 1/4 kopp melk
  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 2 kopper Prego® fersk soppsaus med italienske urter
  • 9 kokte lasagnenudler
  • 1 kopp revet italiensk-blanding eller mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Rør sammen suppen og melken i en liten bolle til blandingen er jevn.
  2. 2Stek storfekjøttet i en 25 cm stor stekepanne på middels høy varme til det er godt brunt, og rør ofte for å skille kjøttet. Hell av overflødig fett. Rør inn den italienske sausen.
  3. 3Legg et lag av halvparten av storfekjøttblandingen, tre lasagneplater og 1 kopp suppeblanding i en 2-liters ildfast form. Topp med tre lasagneplater, resten av storfekjøttblandingen, resten av lasagneplatene og resten av suppeblandingen. Strø over osten. Dekk til formen.
  4. 4Stek i 30 minutter eller til lasagnen er gjennomvarm. Fjern lokket.
  5. 5Sett ovnen på grill. Grill 10 cm fra varmen i 2 minutter, eller til osten er gyllenbrun. La stå i 10 minutter.
  6. 6Kostnad per oppskrift: 100 kr.