Grillet rød snapper med grapefrukt- og timianmojo

Grillet rød snapper med grapefrukt- og timianmojo

oppskrift på grillede rød snabelfisk med frisk grapefrukt-tyme mojo, perfekt for en smakfull sommermiddag eller sommerfest

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skinnfrie rød snapper-filéter, 8 unser hver
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts kosher-salt
  • 1/2 ts nykvernet svart pepper
  • Grapefrukt- og timianmojo, oppskrift følger
  • 1 grapefrukt, skivet, til garnityr
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 8 fedd ovnsstekt hvitløk
  • 1 grapefrukt, presset
  • 1/4 kopp fersk appelsinjuice
  • 2 ts revet grapefruktskall
  • 1 ts honning
  • 2 serranoskjer, grovhakket
  • 1 ss ferske timianblader, hakket
  • 1/4 ts kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp grillen til høy varme.
  2. 2Pens fisken med olje og krydre begge sider med salt og pepper. Legg fisken på grillen, og grill i 3 til 4 minutter eller til den er gyllenbrun og lett forkullet. Vend fisken og fortsett å grille i ytterligere 3 til 4 minutter for medium steking. Ta fisken av grillen og la den hvile i 5 minutter.
  3. 3Hell mojo over snappere og server med grapefruktbåter på siden.
  4. 4Bland alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn konsistens.