
Grillet rød snapper med grapefrukt- og timianmojo
oppskrift på grillede rød snabelfisk med frisk grapefrukt-tyme mojo, perfekt for en smakfull sommermiddag eller sommerfest
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinnfrie rød snapper-filéter, 8 unser hver
- 2 ss rapsolje
- 1 ts kosher-salt
- 1/2 ts nykvernet svart pepper
- Grapefrukt- og timianmojo, oppskrift følger
- 1 grapefrukt, skivet, til garnityr
- 1/4 kopp olivenolje
- 8 fedd ovnsstekt hvitløk
- 1 grapefrukt, presset
- 1/4 kopp fersk appelsinjuice
- 2 ts revet grapefruktskall
- 1 ts honning
- 2 serranoskjer, grovhakket
- 1 ss ferske timianblader, hakket
- 1/4 ts kosher-salt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp grillen til høy varme.
- 2Pens fisken med olje og krydre begge sider med salt og pepper. Legg fisken på grillen, og grill i 3 til 4 minutter eller til den er gyllenbrun og lett forkullet. Vend fisken og fortsett å grille i ytterligere 3 til 4 minutter for medium steking. Ta fisken av grillen og la den hvile i 5 minutter.
- 3Hell mojo over snappere og server med grapefruktbåter på siden.
- 4Bland alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn konsistens.