
Kale-Banan Frokostpops
oppskrift på kale-banana breakfast pops, en sunn og enkel frokost som er perfekt for travle morgener. lag deilige frosne ispinner med grønnkål og banan.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 liten banan, skåret i biter
- 2 kopper godt pakket hakket grønnkål (stilker fjernet)
- 1/2 kopp naturell gresk yoghurt med 2 prosent fett
- 1/4 kopp rent lønnesirup
- Saften av 2 små appelsiner
- Saften av 1/2 sitron
- En 1/2 tomme stor fersk ingefær, skrelt
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: fire ispinneformer på 3 til 4 unser.
- 2Bland bananen, grønnkålen, yoghurten, lønnesirupen, appelsin- og sitronsaften samt ingefæren i en blender og kjør til en jevn puré.
- 3Fordel blandingen jevnt i de fire ispinneformene. Sett i fryseren til de er helt stive, minst 8 timer og helst over natten. La dem stå i romtemperatur i et par minutter før de tas ut av formene.
- 4Isbitene kan oppbevares i fryseren i opptil to uker.




