Kale-Banan Frokostpops

Kale-Banan Frokostpops

oppskrift på kale-banana breakfast pops, en sunn og enkel frokost som er perfekt for travle morgener. lag deilige frosne ispinner med grønnkål og banan.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 liten banan, skåret i biter
  • 2 kopper godt pakket hakket grønnkål (stilker fjernet)
  • 1/2 kopp naturell gresk yoghurt med 2 prosent fett
  • 1/4 kopp rent lønnesirup
  • Saften av 2 små appelsiner
  • Saften av 1/2 sitron
  • En 1/2 tomme stor fersk ingefær, skrelt

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: fire ispinneformer på 3 til 4 unser.
  2. 2Bland bananen, grønnkålen, yoghurten, lønnesirupen, appelsin- og sitronsaften samt ingefæren i en blender og kjør til en jevn puré.
  3. 3Fordel blandingen jevnt i de fire ispinneformene. Sett i fryseren til de er helt stive, minst 8 timer og helst over natten. La dem stå i romtemperatur i et par minutter før de tas ut av formene.
  4. 4Isbitene kan oppbevares i fryseren i opptil to uker.