Hello Fresh Mobile Banner
Krydret sørvestlig prime rib med sprø potetkaker og San Joaquin-salsa

Krydret sørvestlig prime rib med sprø potetkaker og San Joaquin-salsa

oppskrift på en krydret southwestern prime rib servert med sprø potetkaker og frisk san joaquin salsa, perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 prime rib-seksjoner
  • 2. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3. Favoritt Southwest-krydder (anbefalt: Smoky Southwest Char Rub)
  • 4. Salt og pepper
  • 5. Sprø potetkaker, oppskrift følger
  • 6. San Joaquin-salsa, oppskrift følger
  • 7. 2 bakepoteter
  • 8. 1 (85 gram) pakke kremost
  • 9. 1/4 kopp hakkede svarte oliven
  • 10. 1 maiskolbe, avskåret fra kornet
  • 11. 1/4 kopp hvit løk, sautert
  • 12. 1 teskje finhakket rød Fresno-chili
  • 13. 1 teskje finhakket jalapeño
  • 14. 1/8 pund hickory-røkt Muenster-ost
  • 15. 2 store egg, pisket
  • 16. Brødsmuler, til panering
  • 17. Vegetabilsk olje, til steking
  • 18. 1 pakke tørket mango, rehydrert i ananas- og mangojus
  • 19. 1/2 kopp hakket jicama
  • 20. 1 rød paprika, hakket
  • 21. 1 jalapeño, hakket
  • 22. 1/4 kopp hakket løk
  • 23. 1/4 teskje granulat hvitløk
  • 24. 2 teskjeer fersk hakket koriander
  • 25. 1 lime, saftet
  • 26. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Smørribbe og gni hver side med ekstra jomfru olivenolje. Salt og pepper, og krydre lett kjøttet med krydderblandingen. Varm opp en stor grillpanne. Brun og kok kjøttet i grillpannen over middels varme i omtrent 20 minutter. Server umiddelbart med potetkaker og laks.
  2. 22. I en stor kjele, kok opp nok vann til å dekke 2 poteter. Kok potetene til de er møre. Sil av vannet og mos de kokte potetene. Tilsett de neste 7 ingrediensene i de moste potetene og bland alt godt sammen. Form potetmassen til små kaker. Dypp hver kake i eggeblanding og deretter i brødsmuler. Tilsett vegetabilsk olje i en liten stekepanne og varm opp over middels høy varme. Stek hver potetkake til den er gyllenbrun.
  3. 33. Bland alle ingrediensene godt sammen i en middels stor bolle og sett til side til servering.