
Lavkarbo blåbærmuffins
oppskrift på lavkarbo blåbærmuffins som er enkel å lage, sunn og perfekt til frokost eller snacks. nyt deilige muffins uten mye karbohydrater.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. Vegetabilsk oljespray til steking
- 2. 2 spiseskjeer hvete- (eller havre-) kli og 1 spiseskje soyamel, blandet sammen
- 3. 1 kopp soyamel
- 4. 1/2 kopp sukkererstatning (anbefalt: Splenda)
- 5. 1 teskje bakepulver
- 6. 2 egg
- 7. 1/2 kopp kremfløte
- 8. 1/3 kopp club soda
- 9. 1/2 kopp blåbær (hvis de ikke er søte, dryss over med 1 spiseskje sukkererstatning)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.
- 22. Spray en muffinsform med 6 former med vegetabilsk oljespray. Strø jevnt over formen med hvetegryn og soyamelblanding, og pass på å dekke sidene av koppene også; dette vil forhindre at det setter seg fast.
- 33. I en bolle, bruk en visp til å blande alle de resterende ingrediensene, unntatt blåbærene, til det er godt blandet. Vend deretter inn blåbærene forsiktig, og fyll de 6 muffinsformene jevnt med røren.
- 4Plasser formen på midterste rille i ovnen og stek i 20 til 25 minutter, eller til toppene blir gyldne og en kakepinne stukket i midten kommer ut ren.
- 5Ta ut av ovnen og la avkjøle før du setter den i kjøleskapet. Server varm med smør eller kald med kremost.