Ølpanerte, stekte grønnsaker

Ølpanerte, stekte grønnsaker

oppskrift på deilige grønnsaker dyppet i ølgjengere og frityrstekt til en smakfull forrett eller snacks. enkel å lage og perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvetemel
  • 2. 1 ½ kopper øl
  • 3. 2 egg
  • 4. 1 kopp melk
  • 5. salt og pepper etter smak
  • 6. 2 kopper vegetabilsk olje til steking
  • 7. 1 gulrot, skåret i tykke strimler
  • 8. 1 løk, skåret i ringer
  • 9. 6 ferske sopp, stilker fjernet
  • 10. 1 grønn paprika, skåret i ringer

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen 1 1/2 kopp mel og øl i en middels stor bolle med en tresleiv; la det stå i minst 3 timer ved romtemperatur.
  2. 22. Bland egg og melk i en liten bolle. I en separat bolle blander du sammen 1/2 kopp mel, salt og pepper.
  3. 33. Varm opp oljen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  4. 44. Dypp hver grønnsak først i egge- og melkeblandingen. Deretter dypp grønnsaken i mel- og krydderblandingen, og til slutt dypp den i øl- og melblandingen. Legg grønnsakene forsiktig i oljen og stek til de er gyldne og sprø.