Indiske krydrede mini-donutmuffins
Lær hvordan du lager deilige indisk-inspirerte mini donut muffins. En enkel oppskrift perfekt for dessert eller helgefeiring. Rask å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1/3 kopp smør
- 2. 1/2 kopp sukker
- 3. 1 egg
- 4. 1 1/2 kopper Gold Medal® all-purpose mel
- 5. 1 1/2 teskjeer bakepulver
- 6. 1/2 teskje salt
- 7. 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 8. 1/4 teskje malt ingefær
- 9. 1/2 kopp melk
- 10. 1 kopp sukker
- 11. 1 teskje malt kanel
- 12. 1 teskje garam masala
- 13. 1/4 teskje malt kardemomme
- 14. 1/2 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør 24 mini-muffinsformer.
- 22. I en stor bolle, pisk sammen 1/3 kopp smør, 1/2 kopp sukker og egget med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er godt blandet. I en middels stor bolle, bland mel, bakepulver, salt, muskatnøtt og ingefær. Tilsett vekselvis med melk i smørblandingen. Fordel røren jevnt i muffinsformene.
- 33. Stek i 15 til 18 minutter, eller til de er lett gyldne. Avkjøl i 5 minutter. Ta ut av formen.
- 44. I en stor plastpose for matoppbevaring, bland sammen 1 kopp sukker, kanel, garam masala og kardemomme. Rull de varme muffinsene i smeltet smør, og vend dem deretter i sukkerblandingen for å dekke. Server varme.