Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig mais- og hummerchowder-innlegg

Sørvestlig mais- og hummerchowder-innlegg

oppskrift på southwestern mais og hummer chowder, en rik og smakfull forrett perfekt for sommer eller helår. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 liten løk, hakket
  • 2. 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 3. 1 ½ kopper fersk mais (fra omtrent 3 øre)
  • 4. 1 spiseskje sukker
  • 5. 2 kopper kyllingkraft
  • 6. ¼ kopp ferdiglaget tomatsalsa
  • 7. 450 gram kokt hummerkjøtt (ca. 2 kopper), grovhakket
  • 8. ½ kopp kremfløte
  • 9. ¼ kopp finhakket fersk basilikum
  • 10. 1 fersk jalapeño, uten frø og hakket
  • 11. Limebåter

Fremgangsmåte

  1. 1Kok løk i smør i en 4-liters kjele over moderat varme, og rør av og til, til det er mykt. Tilsett mais og sukker, og kok under omrøring i 3 minutter. Hell i buljong og la det småkoke, og rør av og til i 5 minutter, eller til maisen er akkurat mør. Tilsett salsa og la det småkoke under lokk i 5 minutter. Ha i de resterende ingrediensene og kok, uten lokk, over moderat høy varme til det er gjennomvarmt. Krydre suppen med salt og pepper, og server med limebåter.