Hello Fresh Mobile Banner
Koreansk grillet storfekjøtt (Bulgogi)

Koreansk grillet storfekjøtt (Bulgogi)

oppskrift på koreansk grilled beef bulgogi, en smakfull og enkel rett med marinert biff grillet til perfeksjon. perfekt for middagen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund storfekjøtt tenderloin, uten ben
  • 2. 1 spiseskje sesamfrø
  • 3. 3 vårløk, hakket
  • 4. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 2 teskjeer risvinseddik
  • 6. 1 ½ spiseskje vann
  • 7. 3 spiseskjeer soyasaus
  • 8. 1 spiseskje sukker
  • 9. 1 spiseskje sesamolje
  • 10. ½ teskje pepper
  • 11. 2 spiseskjeer olje
  • 12. 1 spiseskje fersk ingefær, finhakket
  • 13. 1 spiseskje hvitløk, finhakket
  • 14. 3 gulrøtter, skrelt og skåret på diagonalen
  • 15. ¼ kopp vann
  • 16. ¼ pund snøerter

Fremgangsmåte

  1. 11. Pakk storfe inn i plastfolie og frys til det er fast (men ikke steinhardt). Når det er fast, skjær storfe i tynne skiver på tvers av kjøttfibrene. Legg det i en ildfast form. Rist sesamfrø i en liten stekepanne. For å lage marinaden, bland vårløk, hvitløk, eddik, vann, soyasaus, sukker, sesamolje og pepper i en liten bolle. Rør godt. Hell marinaden over storfe. La det stå i 30 minutter.
  2. 22. Varm opp olje i en separat stekepanne. Tilsett ingefær og hvitløk, og kok til du kjenner aromaen. Tilsett gulrøtter og 1/4 kopp vann. La det småkoke til gulrøttene er møre, ca. 2 minutter. Tilsett snøgressløk og la det småkoke til det er mørt, ca. 2 minutter.
  3. 33. Ta storfe ut av formen og grill det til det er brunt rundt kantene, ca. 30 sekunder på hver side. Tilsett grønnsakene i storfeet, rør om og dryss over sesamfrø. Server med kokt hvit ris.