Sjokolade- og bananfrosting

Sjokolade- og bananfrosting

Lær hvordan du lager en deilig sjokoladekrem med banan. Perfekt til kaker, cupcakes eller som pålegg. Enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 unser semisøt sjokolade
  • 2. 3 modne små bananer
  • 3. 1/3 kopp søtet kakaopulver
  • 4. 2 spiseskjeer gresk yoghurt
  • 5. 2 spiseskjeer honning
  • 6. 1 spiseskje peanøttsmør
  • 7. 1/4 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. I et vannbad over middels varme, tilsett sjokoladen og rør til den er smeltet. Ta av varmen og sett til side.
  2. 22. I en foodprosessor, tilsett bananene og kjør til de er most til en jevn puré. Deretter tilsetter du den smeltede sjokoladen, kakaopulver, gresk yoghurt, honning, peanøttsmør og salt. Kjør til alt er godt blandet.