Sunny Andersons bifffajitas med chimichurri og "drunken" peppers

Sunny Andersons bifffajitas med chimichurri og "drunken" peppers

oppskrift på smakfulle steak fajitas med frisk chimichurri og spenstige drunken peppers – perfekt for en sommermiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 bunt fersk persille
  • 2. 1 bunt fersk koriander
  • 3. 1 til 2 fedd hvitløk
  • 4. 1 stor rød løk, delt i to og skivet
  • 5. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 6. 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 7. 3 spiseskjeer sitronsaft
  • 8. 1/2 kopp pluss 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
  • 9. 450 gram høyrygg- eller ytrefilet av storfe (London broil)
  • 10. 3 poblano-pepper, renset og skåret i strimler
  • 11. 1/4 kopp lagerøl
  • 12. 8 mel-tortillas på 20 cm
  • 13. Limebåter, til servering (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland persille og koriander (blader og stilker), hvitløk, halve skiver av løk, 1 ss salt, 1 ts pepper, eddik, 2 ss sitronsaft og 1/2 kopp olivenolje i en food processor; kjør til en tykk og jevn chimichurrisaus. Stikk flere ganger med en gaffel i begge sider av biffen; legg den i en lufttett plastpose og tilsett halvparten av sausen. Lukk posen og vend den for å dekke biffen med sausen; sett den i kjøleskapet i minst 1 time. Dekk til og sett til side resten av sausen.
  2. 22. Forvarm en grill til middels høy varme. Ta biffen ut av posen (kast posen med sausen); krydre med salt og pepper og grill til den er medium-rare, omtrent 6 minutter på hver side. La den hvile, løst dekket med aluminiumsfolie, i 10 minutter.
  3. 33. I mellomtiden, varm opp den resterende spiseskjeen med olivenolje i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett paprika og den resterende halve løkskivene; krydre med salt og pepper. Stek til grønnsakene er myke og har karamellisert rundt kantene, ca. 8 minutter. Tilsett ølen, dekk til og kok opp til paprikaen er mør, ca. 5 minutter.
  4. 44. Varm opp tortillalefsene på grillen. Skjær biffen i tynne skiver på skrå; fordel dem på tortillalefsene sammen med paprika og løk. Tynn ut den reserverte chimichurrisausen med den resterende sitronsaften, og hell den over fajitasene. Server med limebåter, hvis ønskelig.
  5. 55. Fotograf: Kana Okada