Krydret honning- og sennepsglasert pancetta

Krydret honning- og sennepsglasert pancetta

Lær hvordan du lager en smakfull pancetta med en spicy honning-sennepsglasur. Perfekt for en smakfull forrett eller tapas.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund pancetta, skivet i 3–6 mm tykke skiver
  • 2. 6 spiseskjeer honning
  • 3. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 4. 1/4 teskje cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius. Dekk to bakeplater med bakepapir.
  2. 22. Legg pancetta i enkel lag på de forberedte bakeplatene. Stek til den er sprø, ca. 16 til 18 minutter. Ta pancetta ut av ovnen og skru på grillen.
  3. 33. I en liten bolle, bland sammen honning, sennep og cayennepepper til en jevn blanding. Pensle pancettaen med honningblandingen, og grill den deretter til den er gyllenbrun, 2 til 4 minutter.