Lammelår med Du Puy-linser

Lammelår med Du Puy-linser

Lær å lage møre lam shanks servert med smakfulle du puy lentils. En perfekt rett for en hyggelig middag. Enkel oppskrift og tips!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 8 lammelår med bein, bein trimmet (se notat)
  • 2. 2 bokser á 14 unser hele hermetiske tomater
  • 3. 4 kopper storfekraft
  • 4. 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 5. 2 spiseskjeer oregano
  • 6. 2 kopper du Puy-linser (eller andre grønne linser)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg lammekløtene, tomatene, kraften, sukkeret og oregano i en stor ildfast form, og dekk godt til. Stek i 45 minutter, snu deretter kløtene, tilsett linse, og stek, dekket, i ytterligere 45 minutter eller til lammekjøttet er mørt.
  2. 22. For å servere, øs linser og kløtene opp på tallerkener og hell over stekesaften. Server gjerne med kremete potetmos.
  3. 33. Merk: Be din slakter om å fjerne begge endene av lammekløtene for deg.