
Pasta med Camembert-ost
oppskrift på pasta med camembert ost, en kremet og smakfull rett som er enkel å lage. perfekt for en rask middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 5 spiseskjeer olivenolje
- 3 hvitløksfedd
- 1 pose frosne artisjokkhjerter
- 1/2 sitron
- 1 kopp hvitvin
- 1 spiseskje smør
- 1 eske frosne erter
- Salt og pepper
- 1/2 kopp persille
- 900 gram angel hair-pasta
- 225 gram camembertost
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en kjele med saltet vann på komfyren. I en stekepanne, tilsett 4 spiseskjeer olivenolje, hvitløk, artisjokkhjerter og sitron, og stek til artisjokkene er karamelliserte. Deretter tilsett hvitvin og la det småkoke til vinen er redusert med to tredjedeler. Rør inn smør. Tilsett erter, og krydre med salt og pepper etter smak. Pynt med persille.
- 2Kok pasta, sil av i en sil og tilsett 1 spiseskje olivenolje slik at pastaen ikke setter seg fast.
- 3Hell sausen over pastaen. Tilsett ost og vend godt.