Braciole (fylte kjøttruller)

Braciole (fylte kjøttruller)

oppskrift på braciole, smakfulle fylte kjøttrouletter som er perfekte for en varm og tilfredsstillende hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 160 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund flankbiff, skåret og banket ut til tynne skiver ca. 10 cm brede og 15 cm lange
  • 2. Salt og nykvernet pepper
  • 3. 1/2 kopp ferskrevet Parmesanost, pluss ekstra til servering
  • 4. 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. Persille

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre kjøttet på begge sider med salt og pepper etter smak. I en bolle, bland sammen 1/2 kopp parmesan, hvitløk og persille. Fordel blandingen jevnt over kjøttskivene, og rull hver skive opp for å innkapsle fyllet. Fest hver rull med tannpirkere eller hyssing.