Grillet halvhøne med søt jalapeñosaus og Bush's Black Bean Fiesta-grillbønner

Grillet halvhøne med søt jalapeñosaus og Bush's Black Bean Fiesta-grillbønner

oppskrift på grillet halvt kylling med søt jalapeno glace, servert med bush's black bean fiesta grillin' beans for en smakfull middag. enkel å lage og perfekt for sommergrilling.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss lyst brunt sukker
  • 2. 1 ts malt koriander
  • 3. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 2 kyllinghalvdeler
  • 5. ca. 1,4 kg
  • 6. 1 glass på 280 g med rød jalapeñopepplegelé, ca. 1 1/4 kopper
  • 7. 1/4 kopp eplecidereddik
  • 8. 1 ts finhakket fersk rosmarin
  • 9. Vegetabilsk olje
  • 10. Bush's® Black Bean Fiesta Grillin' Beans®

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland brunt sukker, koriander, pepper og salt sammen i en liten bolle, og gni det inn i kyllingen. Visp jalapeñosyltetøy, eddik og rosmarin sammen i en liten bolle.
  2. 22. Forvarm en grill til middels høy varme. Pensle grillristene med olje. Grill kyllingen med skinnsiden ned i 10 minutter. Snu kyllingen, og kok den til det dannes tydelige grillmerker på skinnet, omtrent 10 minutter. Vend kyllingen med skinnsiden opp, og pensle med jalapeñoglasuren hver 10. minutt til en kjøtttermometer som er satt inn i låret viser 165 grader, omtrent 20 minutter til. Overfør kyllingen til et skjærebrett og la den hvile i 5 minutter. Skjær kyllingen i biter og server med ekstra glasur og Bush's® Black Bean Fiesta Grillin' Beans®.