Ravioli

Ravioli

Lær hvordan du lager deilige ravioli hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett. Enkel å følge, rask å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 oppskrift av Alton Browns kjøttkaker, oppskrift følger
  • 2. 1 spiseskje balsamicoeddik
  • 3. 3 spiseskjeer revet Parmesan
  • 4. 1/2 teskje tørket oregano
  • 5. Fersk pastadeig, oppskrift følger
  • 6. 1 egg blandet med 1 teskje vann (eggepensling)
  • 7. 2 spiseskjeer smør
  • 8. 1 spiseskje skivet salvie
  • 9. 170 gram hvitløkssmakende krutonger
  • 10. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 11. 1/2 teskje cayennepepper
  • 12. 1 teskje chilipulver
  • 13. 1 teskje tørket timian
  • 14. 1/2 løk, grovhakket
  • 15. 1 gulrot, skrelt og brutt i biter
  • 16. 3 hele hvitløksfedd
  • 17. 1/2 rød paprika
  • 18. 510 gram kjøttdeig av storfe (sirloin)
  • 19. 510 gram kjøttdeig av chuck
  • 20. 1 1/2 teskje kosher salt
  • 21. 1 egg
  • 22. 3 kopper hvetemel
  • 23. 2 store egg
  • 24. 3 spiseskjeer vann
  • 25. 1 teskje olivenolje
  • 26. 1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Smør til bruning av smør til 10 ravioli.
  2. 22. I en bolle, bland kjøttdeigen, balsamicoeddik, Parmesan og oregano, rør godt sammen, og sett til side.
  3. 33. Bruk oppskriften på fersk pasta, og kjevle ut deigen enten for hånd eller med maskin.
  4. 44. Når du har kjevlet ut pastaen til ark, skjær arket i jevne firkanter. Bruk en teskje og fyll midten av halvparten av firkantene med fyllet. Pensle rundt fyllet med eggeblandingen, og legg de resterende firkantene oppå. Trykk ned rundt kantene for å forsegle og presse ut eventuelle luftbobler.
  5. 55. Tilsett ravioliene i porsjoner i en stor gryte med raskt kokende, saltet vann (ca. en halv gallon). Ta dem opp med en hullsleiv og legg dem i en sil.
  6. 66. I en separat panne over middels varme, smelt smøret til det begynner å bli brunt. Vend inn 10 ravioli til de er dekket av smør. Strø over salvie og vend igjen for å fordele jevnt.
  7. 77. I en food processor, kombiner krutonger, svart pepper, cayennepepper, chilipulver og timian. Puls til blandingen har fin tekstur. Hell denne blandingen i en stor bolle.
  8. 8 - Bland løk, gulrot, hvitløk og rød paprika i food processoren, og puls til grønnsakene er finhakket, men ikke pureert.
  9. 9 - Bland grønnsaksblandingen, karbonadedeig og kjøttdeig med brødsmuleblandingen. Krydre kjøttblandingen med kosher-salt.
  10. 10 - Tilsett egget og bland godt, men unngå å klemme ut for mye av kjøttet.
  11. 118. For hånd: På en ren arbeidsflate, lag en fordypning i melet.
  12. 12 - Bland egg, vann, olje og salt i et målebeger.
  13. 13 - Hell den våte blandingen sakte i melet og bland med to fingre til alt er innarbeidet.
  14. 14 - Ikke tving deigen til å ta opp alt melet.
  15. 15 - Hvis du bruker pastamaskin, kan du forme deigen til en disk og dekke med plastfolie. La den hvile i kjøleskapet i 1 time.
  16. 16 - Hvis du vil kjevle ut deigen for hånd, bør du elte den på en melet arbeidsflate i 8–10 minutter.
  17. 179. Med food processor:
  18. 18 - I bollen til food processoren, kombiner melet og salt, og puls 2–3 ganger.
  19. 19 - I et målebeger, visp egg, vann og olje.
  20. 20 - Mens maskinen pulserer, hell den våte blandingen i en jevn strøm, og kjør til deigen begynner å trekke seg fra sidene av bollen.
  21. 21 - Følg instruksjonene ovenfor for håndkjevling eller bruk av maskin.