
Marinerte Penn Cove-musslinger i en risvins- og sesamvinaigrette
oppskrift på marinerte penn cove mussels med risvin og sesam vinaigrette. en smakfull forrett som passer til sommerarrangementer og spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 1/2 pund blåskjell, dampet, fjernet fra skallet og avkjølt
- 2 3/4 kopper risvineddik
- 1 kopp sukker
- 3 spiseskjeer finhakket rød paprika
- 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer finhakket daikon
- 1 grønn løk (scallion), finstrimlet
- 2 teskjeer finhakket persille
- 1 teskje skrelt og finhakket ingefær
- 1 spiseskje sesamolje
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene i en stor bolle eller bøtte. Tilsett dampede og avkjølte blåskjell. Vend forsiktig eller rør om for å dekke alle blåskjellene. La det marineres i kjøleskapet i 2 til 3 timer før servering.