Marinerte Penn Cove-musslinger i en risvins- og sesamvinaigrette

Marinerte Penn Cove-musslinger i en risvins- og sesamvinaigrette

oppskrift på marinerte penn cove mussels med risvin og sesam vinaigrette. en smakfull forrett som passer til sommerarrangementer og spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 1/2 pund blåskjell, dampet, fjernet fra skallet og avkjølt
  • 2 3/4 kopper risvineddik
  • 1 kopp sukker
  • 3 spiseskjeer finhakket rød paprika
  • 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer finhakket daikon
  • 1 grønn løk (scallion), finstrimlet
  • 2 teskjeer finhakket persille
  • 1 teskje skrelt og finhakket ingefær
  • 1 spiseskje sesamolje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en stor bolle eller bøtte. Tilsett dampede og avkjølte blåskjell. Vend forsiktig eller rør om for å dekke alle blåskjellene. La det marineres i kjøleskapet i 2 til 3 timer før servering.