Hello Fresh Mobile Banner
Salami-Mozzarella Calzone

Salami-Mozzarella Calzone

Lær hvordan du lager en deilig salami-mozzarella calzone. Perfekt som forrett eller lunsj, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 store egg
  • 2. 1/4 kopp hakket fersk persille
  • 3. 1 teskje revet sitronskall
  • 4. 1/4 pund revet mozzarellaost med redusert fett
  • 5. Ekstra jomfru olivenolje, til pensling
  • 6. 1 tube på 13,8 unser ferdigkjøpt pizzadeig
  • 7. 1/4 pund deli-skivet salami, kuttet i tynne strimler
  • 8. 1 1/2 kopper giardiniera (syltede blandede grønnsaker), drenert
  • 9. 1/4 pund skivet provoloneost

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser et bakepapir opp ned i ovnen og forvarm til 200 grader Celsius. Visp egg, persille og sitrzest i en liten bolle. Hell halvparten av eggeblandingen i en middels stor bolle og rør inn mozzarellaen. Sett til side den resterende eggeblandingen til pensling på paien.
  2. 22. Vend et annet bakepapir opp ned; dekk det med bakepapir og pensle med olivenolje. Rull ut deigen på bakepapiret og form den til en 23 x 30 cm stor rektangel. Fordel mozzarella-blandingen over den ene halvdelen av deigen, og la det være en 2,5 cm bred kant langs kanten. Topp med salami, deretter sylteagurk og provoloneost. Brett den andre halvdelen av deigen over fyllet. Klem sammen og rull inn kantene for å forsegle, og stikk noen hull i toppen av deigen med en kniv.
  3. 33. Skyv calzonen med bakepapiret over på den varme bakeplaten; stek i 15 minutter. Ta ut av ovnen og pensle med den resterende eggeblandingen, og fortsett å steke til skorpen er gyllen, ytterligere 5 til 10 minutter. La hvile i 5 minutter, og skjær deretter i vinger.
  4. 44. Fotograf: Antonis Achilleos