Hvitløksbrød med urter
Lær hvordan du lager herbed garlic bread, et deilig og aromatisk hvitløksbrød med friske urter. Perfekt som tilbehør til middagen eller som snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 stang smør (ca. 1/2 kopp), romtemperert
- 2. 2 hvitløksfedd, knust til en pasta med en klype salt og ekstra jomfru olivenolje
- 3. 2 spiseskjeer hakkede persilleblader
- 4. 2 spiseskjeer hakkede ferske basilikumblader
- 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 6. 1 baguette med sprø skorpe
- 7. Ekstra jomfru olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
- 22. Til brødet, rør sammen smør, most hvitløk og urter i en liten bolle, og smak til med salt og pepper.
- 33. Riv opp brødloftet på langs, og fordel urte-hvitløkssmør over begge halvdelene.
- 44. Drypp litt olivenolje over, og stek i 15 minutter.



