Hello Fresh Mobile Banner
Ristet maisguacamole med cumin-duftende tortilla-chips (Sørvest-snacks)

Ristet maisguacamole med cumin-duftende tortilla-chips (Sørvest-snacks)

oppskrift på smakfull roasted corn guacamole servert med cumin-kynt tortilla chips, perfekt som snack eller forrett med sørvestlig preg

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 hvite mais tortillas
  • 2. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 2 spiseskjeer malt spisskummen
  • 5. 3 avokadoer, skrelt, fjernet stein og grovhakket
  • 6. 2 maiskolber, grillet og kornene tatt av
  • 7. 1 jalapeño, finhakket
  • 8. 1/2 rød løk, finhakket
  • 9. 1/4 kopp fersk koriander, grovhakket
  • 10. 1/4 kopp fersk limesaft
  • 11. 2 spiseskjeer crème fraîche
  • 12. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Til tortillachipsene: Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Pensle tortillalefsene med olje på begge sider, og krydre den ene siden med salt, pepper og spisskummen. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og stek til de er lett gyldne, ca. 10 minutter. Når de er avkjølt nok til å håndteres, skjær dem i åttendedeler eller bryt dem i bitchestørrelse biter.
  3. 33. Til guacamolen: Bland avokado, mais, jalapeño, løk, koriander, limesaft og crème fraîche i en bolle og rør godt. Krydre med salt og pepper. Server med de spisskummens duftende tortillachipsene.