Voksen "Franks and Beans"

Voksen "Franks and Beans"

oppskrift på grown up franks and beans, en smakfull og enkel rett som passer perfekt til enhver anledning. lær hvordan du lager den hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 ss olivenolje
  • 2. 450 g krydret italiensk pølse (ca. 5 pølser)
  • 3. 225 g bacon, skåret i 1/3-tommers biter
  • 4. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 1 middels stor løk, små terninger
  • 6. 2 kopper cherrytomater, delt i to
  • 7. 1/2 ts røkt paprika
  • 8. Salt
  • 9. 1/4 ts nykvernet svart pepper
  • 10. 7,5 dl kyllingkraft med lavt natriuminnhold
  • 11. To bokser á 440 g cannellini-bønner, drenert og skylt
  • 12. 4 kvister fersk timian, blader fjernet og hakket
  • 13. 2 kvister fersk rosmarin, blader fjernet og hakket
  • 14. 1 kopp ditalini-pasta eller makaroni

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en 25 cm lang, rettskåret stekepanne på middels høy varme. Tilsett olivenolje og fortsett å varme. Stikk hver pølse to ganger med spissene på en paringskniv. Legg pølsene i den varme pannen og brun dem jevnt på alle sider, 6 til 8 minutter. Ta pølsene ut av pannen og legg dem på en tallerken for å avkjøle litt. Når de er avkjølt nok til å håndteres, skjær hver pølse i skrå snitt i 1,5 cm tykkelse. Sett til side.
  2. 22. Skru ned varmen til middels. Til den varme pannen, tilsett baconet. Stek til det er brunt og sprøtt. Tilsett hvitløk og løk, og stek under omrøring til løken begynner å mykne, ca. 3 minutter. Tilsett tomatene og stek, rør av og til, til tomatene begynner å boble og brytes ned, ca. 10 minutter. Tilsett paprika, 1/2 teskje salt og pepper, og stek i ytterligere 2 minutter. Hell i kyllingkraften, de avdryppede bønnene, timian og rosmarin, og la blandingen koke opp igjen. Legg pølsene forsiktig tilbake i gryten, og tilsett eventuelt juice som har samlet seg på tallerkenen. La retten småkoke til pølsene er gjennomkokte, ca. 10 minutter.
  3. 33. I mellomtiden, kok opp en stor kjele med saltet vann. Kok pastaen i 8 minutter. Sil av vannet og hell den kokte pastaen umiddelbart over i bønneblandingen for å fullføre kokingen, ca. 3 minutter.