
Salsa-rull fra det sørvestlige Tyrkia
Lær hvordan du lager en deilig southwestern turkey salsa roll. Perfekt som forrett eller lett måltid, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 pund skivet, røkt kalkunbryst
- 2. 1/2 kopp revet, lett Monterey Jack-ost
- 3. 1 kopp tomatsalsa uten tilsatt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Skivet kalkunrull fylt med Monterey Jack-ost kan toppes med salsa og er en frokost som kan lages på forhånd og varmes opp i 1 minutt i en mikrobølgeovn før servering.
- 22. Legg kalkunskivene på en benk eller tallerken og dryss ost over hver skive. Rull sammen skivene og del dem mellom to tallerkener. Varm hver tallerken i mikrobølgeovnen på høy effekt i 1 minutt, eller til osten smelter. Hvis du ikke bruker mikrobølgeovn, kan kalkunrullene plasseres i en brødristerovn eller på en bakeplate dekket med aluminiumsfolie under grillen i 1 minutt. Ta ut tallerkenene fra ovnen og øs salsa over toppen.