Søster Schubert's® Sloppy Joes
oppskriften på sister schubert's® sloppy joes gir en enkel og smakfull rett perfekt for hverdagsmiddagen. lær hvordan du lager denne klassiske retten steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 (15 unse) pakker Sister Schubert's Dinner Yeast Rolls, tilberedt i henhold til pakkens anvisninger
- 2. 3 pund magert kjøttdeig av storfe
- 3. 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 4. 3/4 kopp hakket løk
- 5. 3/4 kopp finhakket grønn eller rød paprika
- 6. 2 1/2 kopper ketchup
- 7. 1/4 kopp tomatpuré
- 8. 1/4 kopp brunt sukker
- 9. 2 spiseskjeer eddik
- 10. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 11. 2 spiseskjeer tørket sennep
- 12. 1 teskje salt eller etter smak
- 13. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 14. 1 2/3 kopper vann
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en dyp stekepanne eller en støpejernsgryte på middels varme og tilsett kjøttdeig. Brun kjøttet til det er gjennomstekt. Sil forsiktig av fettet og kast det. Overfør kjøttet til en bolle.
- 22. I samme panne, varm opp olje på middels varme; tilsett løk og paprika og kok i 4 til 5 minutter, rør jevnlig. Når grønnsakene er møre, legger du kjøttet tilbake i pannen og tilsetter de resterende ingrediensene. Rør jevnlig slik at kjøttet blir dekket av sausen. Skru ned varmen til lav og la det småkoke i 20 til 30 minutter, eller til blandingen tykner litt.
- 33. Del Sister Schubert Dinner Yeast Rolls og legg kjøttfyllet i bollene. Server.