
Mandagskveld Hot Wing Dip
Lær hvordan du lager en smakfull hot wing dip perfekt for mandag kveldens snacks eller forrett. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund skinnfri, benfri kyllingbrysthalvdel
- 2. 1 kopp ranch-dressing
- 3. 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
- 4. 1/2 kopp sterk peppersaus
- 5. 2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Legg kyllingbrystene i en kjele og fyll opp med nok vann til å dekke dem. Kok opp, og la det småkoke på middels varme til kyllingen er mør nok til å deles med en gaffel. Sil av vannet og la det avkjøle til det er håndterbart. Riv eller hakk kyllingen og legg den i en ildfast form på 1 til 2 liter.
- 33. Bland kremosten inn i kyllingen til det er godt blandet, og rør deretter inn ranch-dressing og hot saus. Topp med revet cheddarost.
- 44. Stek uten lokk i ovnen på 175 grader C (350 grader F) i 20 minutter, til osten er gyllen og sausen bobler.