Churros
Lær hvordan du lager perfekte churros hjemme med vår enkle oppskrift. Nyt disse sprø og deilige snacks til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 2 kopper vann
- 1/2 teskje salt
- 1 1/2 kopper mel
- 1/2 teskje bakepulver
- 2 eggeplommer
- Olje til steking
- 1/4 kopp malt kanel
- 1/4 kopp sukker
Fremgangsmåte
- 1Kok opp vann og salt i en middels stor kjele. Sikt melet og bakepulveret sammen over en bolle. Tilsett melet blandingen i det kokende vannet på en gang. Rør med en tresleiv til blandingen danner en ball og sidene av kjelen er dekket av en film.
- 2Ta kjelen av varmen og la røren avkjøle i et par minutter. Overfør røren til en bolle, og bruk en elektrisk mikser til å vispe inn eggeplommene én etter én. Visp til røren er veldig glatt.
- 3Varm opp ca. 7,5 cm olje i en kjele til 180 grader Celsius. Ha røren i en sprøytepose med stjernetipp. Sprøyt røren ut i den varme oljen. Stek til churrosene er gyldne og sprø. Overfør til et fat dekket med kjøkkenpapir.
- 4Bland kanel og sukker i en liten bolle. Strø churrosene rikelig med kanel-sukkeret. Server varme.
- 5Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. Kjøkkenet til Food Network har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.