Churros

Churros

Lær hvordan du lager perfekte churros hjemme med vår enkle oppskrift. Nyt disse sprø og deilige snacks til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 2 kopper vann
  • 1/2 teskje salt
  • 1 1/2 kopper mel
  • 1/2 teskje bakepulver
  • 2 eggeplommer
  • Olje til steking
  • 1/4 kopp malt kanel
  • 1/4 kopp sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann og salt i en middels stor kjele. Sikt melet og bakepulveret sammen over en bolle. Tilsett melet blandingen i det kokende vannet på en gang. Rør med en tresleiv til blandingen danner en ball og sidene av kjelen er dekket av en film.
  2. 2Ta kjelen av varmen og la røren avkjøle i et par minutter. Overfør røren til en bolle, og bruk en elektrisk mikser til å vispe inn eggeplommene én etter én. Visp til røren er veldig glatt.
  3. 3Varm opp ca. 7,5 cm olje i en kjele til 180 grader Celsius. Ha røren i en sprøytepose med stjernetipp. Sprøyt røren ut i den varme oljen. Stek til churrosene er gyldne og sprø. Overfør til et fat dekket med kjøkkenpapir.
  4. 4Bland kanel og sukker i en liten bolle. Strø churrosene rikelig med kanel-sukkeret. Server varme.
  5. 5Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. Kjøkkenet til Food Network har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.