Taco Dip

Taco Dip

lær hvordan du lager en deilig taco dip som er perfekt som forrett eller til fest. enkel oppskrift med smakfulle ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1 ss skje vegetabilsk olje
  • 1 ½ pund kjøttdeig av storfe
  • Halv pakke på 1,25 unser taco-krydderblanding, eller 3 ss hjemmelaget taco-krydder
  • 2 ss tomatpuré
  • Én boks på 14,5 unser svarte bønner, drenert og skylt
  • 2 kopper rømme
  • 2 kopper revet skarp Cheddar-ost
  • Én stor tomat, hakket
  • 2 kopper revet isbergsalat
  • Skivede svarte oliven og/eller sylteagurker, valgfritt
  • Tortillachips, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett storfekjøttet, og kok, rør av og til, til det er helt brunt, ca. 8 til 10 minutter. Hell av overflødig fett, tilsett tacokrydderet og rør godt slik at kjøttet blir jevnt dekket. Tilsett tomatpuréen, og rør til den mørkner til en matt mursteinsrød farge, ca. 30 sekunder. Tilsett ¾ kopp vann, la det småkoke, og kok til blandingen tykner, ca. 2 til 3 minutter. Rør inn bønnene og varm dem forsiktig opp. Ta av varmen og overfør blandingen til en 20 cm firkantet ildfast form.
  2. 2Fordel et jevnt lag med rømme over storfeblandingen, deretter et lag med Cheddar-ost. Strø over tomater, salat, svarte oliven og jalapeño hvis du bruker det. Server med tortillachips.