Hello Fresh Mobile Banner
Big Apple Borscht

Big Apple Borscht

oppskrift på big apple borscht - en spennende og fargerik russisk rødbetsuppe med epler, perfekt for kalde dager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer druekjerneolje
  • 1 middels stor løk, hakket
  • 6 hvitløksfedd, lett knust med siden av en kniv
  • 1,4 kg ferske rødbeter, skrellet og delt i fire
  • 2 engelske agurker, skrellet og i terninger
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 kopper appelsinjuice
  • Saften av 1 fersk lime
  • 1/2 kopp rømme
  • 2 spiseskjeer hakket dillpickles

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp rapsolje over middels varme i en stor kjele, og tilsett løk og hvitløk, og la det surre til de er gjennomsiktige. Tilsett rødbeter og agurk, og dekk med 6 kopper vann. Krydre med salt og pepper. Kok opp og la det småkoke til det er mørt, ca. 45 minutter. Fjern fra varmen og la det avkjøles til romtemperatur.
  2. 2Tilsett appelsinjuice og kjør med en stavmikser, eller i porsjoner i en vanlig blender. Krydre med salt og pepper etter smak. Rør inn limesaft og avkjøl.
  3. 3Fordel suppen i serveringsskåler, pynt med en klatt rømme og dryss over dill.